Skip to main content

Over Amanda

Het verhaal van jouw bedrijf of merk wil je graag vertellen. Maar hoe? Daar help ik je bij! In mijn bedrijf Hello Tuesday combineer ik, Amanda Zweers, inspiratie, marketing kennis en strategisch inzicht om ambitieuze merken en mensen te helpen met hun marketing- of communicatie strategie.

Ik ben een creatieve allrounder die begrijpt hoe je zowel on- als offline de juiste kanalen en middelen inzet om jouw strategische en commerciële doelstellingen waar te maken.

Hello Tuesday helpt jou en je team met een digitale marketingstrategie die jouw merk duurzaam laat groeien.

Voor ieder merk werk ik zo nodig met ervaren creatieve professionals die vol toewijding jouw uitdaging aanpakken. We lopen over van ideeën en enthousiasme. Onze kracht zit in het bedenken van content en het creatief vertalen hiervan naar jouw dagelijkse communicatie. We helpen om jouw merkverhaal ijzersterk neer te zetten, creëren een online podium voor je merk en zorgen voor verbinding met de doelgroep.

Ontdek de unieke, praktische werkwijze van Hello Tuesday waarmee we jouw uitdaging op het gebied van content marketing, digitale innovatie, e-mail of social media aanpakken.

say hello

say hello

say hello

say hello

say hello

to tuesday

to tuesday

to tuesday

to tuesday

to tuesday

Samenwerking aangaan?

Hello Tuesday
Gorterplaats 11b
6531 HZ Nijmegen

T: 06-30364365
E: info@hellotuesday.nl